Μετάβαση στο περιεχόμενο

“Καθάρισε” ο Σρέντερ για τη Γερμανία

 Η Γερμανία επικράτησε με 82-76 του Καναδά στο τελευταίο ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου  χάρη στην φοβερή απόδοση του Ντένις Σρέντερ, ο οποίος έχασε το triple double για… μία ασίστ (21π., 10ριμπ., 9ασ.)

Από τη στιγμή που τόσο η Γερμανία όσο και ο Καναδάς είχαν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στα Προολυμπιακά τουρνουά, η μεταξύ τους αναμέτρηση δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον. Παρόλα αυτά όλα τα βλέμματα είχαν στραφεί πάνω στον Ντένις Σρέντερ, ο οποίος λίγο έλειψε να γίνει ο πρώτος παίκτης στην ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων που θα σημείωνε «triple double».

Συγκεκριμένα τελείωσε το ματς έχοντας 21 πόντους με 4/10 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 10/12 βολές, 10 ριμπάουντ, 9 ασίστ, 3 κλεψίματα και 5 λάθη σε 35 λεπτά συμμετοχής. Πολύ καλή και η απόδοση του Μαξιμίλιαν Κλέμπερ ο οποίος είχε 20 πόντους με 7/10 εντός παιδιάς. Για λογαριασμό του Καναδά, ο Κάιλ Ουίλτζερ είχε 18 πόντους αλλά με μόλις 3/14 τρίποντα (!) ενώ με 15 πόντους (6/7 δίποντα) και 9 ριμπάουντ τελείωσε το ματς ο Κεμ Μπιρτς.

Τα δεκάλεπτα: 17-12, 36-33, 56-56, 82-76
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ