Μετάβαση στο περιεχόμενο

Συνεχίζει τη δουλειά στην Ιταλία ο Ολυμπιακός – Στη δεύτερη ομάδα οι «μικροί» (ΦΩΤΟ)

Συνεχίζεται το ταξίδι της προετοιμασίας για τον Ολυμπιακό.

Από σήμερα οι ερυθρόλευκοι είναι στο Λούκα της Ιταλίας, όπου θα δώσουν το παρών σε τουρνουά υψηλού επιπέδου.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ αποφάσισε να μείνει ο Τσάπμαν στις προπονήσεις, ελέω της απουσίας του Μιλουτίνοφ, ενώ εκτός πρώτης ομάδας έμειναν οι «μικροί».

Ο λόγος για τους Νικολαϊδη, Αρσενόπουλο, Τσάμη και Κολοβέρο, οι οποίοι ενσωματώθηκαν στις προπονήσεις της αναπτυξιακής ομάδας του Ολυμπιακού που θα συμμετάσχει στην Α2.

Στο Λούκα της Ιταλίας παρέμειναν οι Ποκουσέφσκι, Χρηστίδης και Χαραλαμπόπουλος, με τον δεύτερο να ενσωματώνεται στον Ιωνικό στα μέσα του μήνα.

Στην προετοιμασία είναι πλέον και ο Αντώνης Κόνιαρης.

Αύριο (05/09, 19:30) οι παίκτες του Μπλατ θα δώσουν το πρώτο τους παιχνίδι στο «Lucca Tournament» και αντίπαλος τους θα είναι η Αρμάνι Μιλάνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ