Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ξένο σώμα ο Βούκοβιτς στον Ολυμπιακό

Ο Γιάγκος Βούκοβιτς ακόμα δεν βρήκε ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του, με λίγες αγορές να έχουν μείνει ακόμα για λίγο ανοικτές.

Ο Σέρβος στόπερ που υπέστη έναν τραυματισμό στην προετοιμασία της Πολωνίας δεν υπολογίζεται από τον Μαρτίνς. Μάλιστα, έχει λάβει το μήνυμα εδώ και πολύ καιρό ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του τεχνικού τιμ και καλό για τον ίδιο θα ήταν να πήγαινε σε άλλη ομάδα.

Ο Βούκοβιτς αρνήθηκε κάποιες προτάσεις που του έγιναν και πλέον στον Ολυμπιακό θα πρέπει να θεωρείται ξένο σώμα.

Το γεγονός μάλιστα ότι αποφασίστηκε να μην κάνει προπόνηση πλέον με την υπόλοιπη ομάδα αποδεικνύει του λόγου το αληθές…

Ο Ολυμπιακός ούτως ή άλλως έχει υπεροπλία στο κέντρο της άμυνας. Έχει τους Σεμέδο, Μεριά, Σισέ, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Μπα και τον πιτσιρικά Μάρκοβιτς, ο οποίος θεωρείται βέβαιο ότι θα πάρει ευκαιρίες αφού στου Ρέντη τον πιστεύουν πολύ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ