Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Κοιτάζει τους ελεύθερους Αόγκο και Μπερτολάτσι ο Ολυμπιακός» (ΦΩΤΟ)

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη μεταγραφική περίοδο με δύο κινήσεις για τη μεσαία γραμμή (Μπενζιά, Λοβέρα), αλλά δεν αποκλείεται να κάνει ακόμη μία για τον ίδιο χώρο.

Κι αυτό, διότι σύμφωνα με μερίδα του σημερινού αθλητικού Τύπου, «τσεκάρει» ελεύθερους παίκτες, μιας και δεν θα ήταν αρνητικός για την προσθήκη ενός παίκτη που θα έχει την ικανότητα να παίζει κυρίως ως αμυντικός μέσος, έχοντας ήδη δείξει ενδιαφέρον για δύο περιπτώσεις.

Ο λόγος γίνεται για τους Ντένις Αόγκο και Αντρέα Μπερτολάτσι.

Ο Γερμανός αποδεσμεύτηκε από τη Στουτγκάρδη στην αρχή του καλοκαιριού, ύστερα από δύο χρονιές στην ομάδα, μετρώντας 16 συμμετοχές την προηγούμενη σεζόν.

Αποτέλεσμα εικόνας για dennis aogo stuttgart

Ο Ιταλός, από την πλευρά του, έμεινε ελεύθερος από τη Μίλαν που το 2015 τον είχε αγοράσει έναντι 20 εκατ. ευρώ από τη Ρόμα, αλλά ποτέ στην ουσία δε βρήκε θέση στους «ροσονέρι», μένοντας μόνο στις 4 συμμετοχές με σύνολο 139 λεπτών στο Europa League.

Αποτέλεσμα εικόνας για bertolacci milan

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ