Μετάβαση στο περιεχόμενο

Γάμος Ευρυδίκης – Κατσιώνη: To πολύτιμο δώρο στους νεόνυμφους και η συγκίνηση

Η τελευταία ημέρα του καλοκαιριού, η 31η Αυγούστου θα αποτελεί πάντα μία από τις ομορφότερες στη ζωή της Ευρυδίκης και του Μπομπ Κατσιώνη που παντρεύτηκαν χθες το βράδυ σε ένα παραμυθένιο σκηνικό στην Παιανία. 

Η νύφη έλαμπε μέσα στο υπέροχο και ρομαντικό νυφικό της τραγουδίστριας που ήταν δημιουργία του Στέλιου Κουδουνάρη ο οποίος είναι και προσωπικός της φίλος.

Το ζευγάρι μέσα σε κλίμα συγκίνησης και πολύ έντονου ενθουσιασμού για την ένωσή του, δέχτηκε και ένα πολύτιμο δώρο που δεν περίμενε. Ο παπάς που τέλεσε το μυστήριο τούς έκανε δώρο μία εικόνα αλλά και την Καινή Διαθήκη ενώ τους έδωσε και την ευχή του να είναι πάντα ευτυχισμένοι.

Επίσης, τους προέτρεψε να καταθέσουν σύντομα τα χαρτιά του γάμου τους μέσα στις επόμενες σαράντα ημέρες και να μη το ξεχάσουν καθώς, όπως είπε, είναι πολλά τα ζευγάρια που μετά τον γάμο τους το αμελούν και ύστερα αναγκάζονται να πληρώσουν το πρόστιμο των 100 ευρώ.

Δείτε το σχετικό βίντεο που εξασφάλισε το gossip-tv

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ