Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ξανά στόχοι εγκληματιών Οζίλ-Κολάσινατς!

Η Άρσεναλ γνωστοποίησε πως για λόγους ασφαλείας οι Οζίλ και Κολάσινατς δεν θα είναι παρόντες ούτε στο παιχνίδι της πρεμιέρας απέναντι στη Νιούκαστλ (11/8, 16:00).

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως μετά την ένοπλη ληστεία με την οποία είχαν έρθει αντιμέτωποι, οι δύο ποδοσφαιριστές έγιναν στόχοι εγκληματιών κι άλλες φορές τις τελευταίες μέρες!

Η κατάσταση έχει ξεφύγει και η Αστυνομία του Λονδίνου, η οποία συνεργάζεται με την ομάδα ασφαλείας που έχει εγκατασταθεί πλέον στις οικείες των δύο παικτών, επιβεβαίωσε πως έχουν υπάρξει προσπάθειες εγκληματικών ενεργειών εις βάρος της περιουσίας των παικτών το τελευταίο διάστημα.

Αυτά τα νέα περιστατικά έχουν κάνει τον Οζίλ, τον Κολάσινατς και τις οικογένειές τους να αισθάνονται τεράστια ανασφάλεια και προφανώς αυτό το γνωρίζουν καλά στην Άρσεναλ.

Γι’ αυτό και επέτρεψαν στους ποδοσφαιριστές να παραμείνουν μαζί με τα αγαπημένα τους πρόσωπα και να μην χωριστούν αυτές τις μέρες, αφήνοντάς τους εκτός πλάνων του Έμερι για το ματς με τις «καρακάξες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ