Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Όχι» της Γιουβέντους σε αγγλικό σύλλογο για Ντιμπάλα

Αρνητική ήταν η απάντηση της Γιουβέντους στην πρώτη πρόταση της Τότεναμ για την απόκτηση του Πάουλο Ντιμπάλα.

Ο αγγλικός σύλλογος φαίνεται πως μπήκε δυναμικά στο… παιχνίδι για την απόκτηση του Αργεντινού άσου, αλλά οι «μπιανκονέρι» δεν θα τον δώσουν χωρίς να ικανοποιηθούν οικονομικά.

Η μεταγραφική περίοδος στην Αγγλία ολοκληρώνεται στις 8 Αυγούστου, κάτι που σημαίνει πως η Τότεναμ θα πρέπει να… βιαστεί.

Όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα «La Stampa», η Τότεναμ προσέφερε 50 εκατομμύρια ευρώ στη Γιουβέντους για τον 25χρονο μεσοεπιθετικό.

Οι Ιταλοί αξιώνουν περίπου 90 εκατομμύρια για τον Αργεντινό, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει οι Άγγλοι να ανεβάσουν πολύ την πρότασή τους. Σύμφωνα με τους «Times», πάντως, αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ