Μετάβαση στο περιεχόμενο

Διαψεύδει για Κάσπι η Μακάμπι Τελ Αβίβ

Τις τελευταίες ώρες έγινε γνωστό πως η Μακάμπι Τελ Αβίβ συμφώνησε με τον Όμρι Κάσπι για συμβόλαιο τριών ετών με απολαβές στα 3,4 εκατομμύρια δολάρια συνολικά. Παρ’ όλα αυτά, όπως ξεκαθάρισε η «ομάδα του λαού», με ανακοίνωσή της, δεν υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, ενώ στην παρούσα φάση η προτεραιότητα του παίκτη είναι να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

Όπως ανέφερε η Μακάμπι, με ανακοίνωσή της: «Τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα που αναφέρονται στον Όμρι Κάσπι και την Μακάμπι. Ο Όμρι είναι ένας γηγενής παίκτης, που εκτιμάται πολύ και η πορεία του μιλά γι’ αυτόν. Όμως, σε αυτή τη φάση δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και δεν έχει συζητηθεί τίποτα, όσον αφορά την διάρκεια του συμβολαίου ή άλλα πράγματα.

Επίσης, ο Όμρι Κάσπι έχει εκφράσει την επιθυμία του να εξετάσει τις πιθανότητές του για το ΝΒΑ. Αν υπάρξει άλλη εξέλιξη, θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ