Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επαναληπτικές εκλογές στα Εξάρχεια μετά την κλοπή της κάλπης!

Με το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών να έχει ξεκαθαρίσει, με τη Νέα Δημοκρατία να κατακτά την αυτοδυναμία και συνάμα  να αποτελεί την επόμενη κυβέρνηση, ανακοινώθηκαν επαναληπτικές εκλογές στα Εξάρχεια, ώστε να ολοκληρωθεί και επίσημα η εκλογική διαδικασία.

Πιο συγκεκριμένα, επαναληπτικές εκλογές σε μία εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν στο 43ο εκλογικό τμήμα στα Εξάρχεια, στο οποίο εισέβαλαν κουκουλοφόροι και άρπαξαν τις κάλπες, σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών.

Μάλιστα ο υπουργός Εσωτερικών Αντώνης Ρουπακιώτης δήλωσε ότι τέσσερα άτομα μπήκαν στο 47ο Δημοτικό Σχολείο κρατώντας μια βαριοπούλα τρία λεπτά πριν κλείσουν οι κάλπες (είχαν ψηφίσει 207 από τους 538)  επιχειρώντας να σπάσουν την κάλπη. Ωστόσο, αφού δεν τα κατάφεραν, την έκλεψαν!

Όπως είπε ο κ. Ρουπακιώτης, παρόμοιο περιστατικό είχε γίνει και στις εκλογές του 2012 σε τμήμα της οδού Ιουστινιανού στα Εξάρχεια και τότε και οι εκλογές είχα επαναληφθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ