Μετάβαση στο περιεχόμενο

Όλα καλά με Ομάρ, Ποντένσε

Το φιλικό του Ολυμπιακού με τη Χάποελ Μπερ Σεβά στην Πολωνία σημαδεύτηκε από το σκληρό παιχνίδι των Ισραηλινών.

Σε τέτοιο βαθμό, μάλιστα, που ο Ομάρ Ελαμπντελαουί δεν μπόρεσε να συνεχίσει στο δεύτερο ημίχρονο μετά από ένα υπερβολικά σκληρό τάκλιν που του έγινε και αντικαταστάθηκε από τον Ανδρούτσο.

Σκληρό μαρκάρισμα είχε δεχτεί στο πρώτο μέρος και ο Ντανιέλ Ποντένσε, ο οποίος έγινε κι αυτός αλλαγή στο 44′ με τον Βαλμπουενά.

Ο Πορτογάλος, μάλιστα, ήταν έξαλλος με τον τρόπο παιχνιδιού των παικτών της Μπερ Σεβά και ο Μαρτίνς ήθελε επιπλέον να τον προστατέψει.

Το θετικό είναι πως και οι δύο ποδοσφαιριστές δεν αντιμετωπίζουν κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία και εκτιμάται πως θα συνεχίσουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων μαζί με τους συμπαίκτες τους.

Επόμενο φιλικό για τον Ολυμπιακό είναι προγραμματισμένο στις 3 Ιουλίου απέναντι στη Λέγκια Γκντανσκ (17.00).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ