Μετάβαση στο περιεχόμενο

Το φαβορί για την τεχνική ηγεσία του Λεβαδειακού (ΦΩΤΟ)

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Λεβαδειακός, με τα ονόματα των Αντώνη Νικοπολίδη, Σωκράτη Οφρυδόπουλου, Απόστολου Χαραλαμπίδη και Σωτήρη Αντωνίου να είναι αυτά που έχουν πέσει στο τραπέζι των Βοιωτών.

Ωστόσο, ακόμη ένα ήρθε να προστεθεί σε αυτά. Ο λόγος για τον Δημήτρη Σπανό, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, έχει προβάδισμα έναντι των άλλων, προκειμένου να καθίσει στον πάγκο του στερεοελλαδίτικου συγκροτήματος.

Ο Αιγιώτης προπονητής, ο οποίος τη σεζόν που πέρασε βρέθηκε αρχικά στον πάγκο της Κέρκυρας και στη συνέχεια σε αυτόν την Δόξα Δράμας, αποτελεί έναν από τους πιο έμπειρους κόουτς της δεύτερης τη τάξει επαγγελματικής κατηγορίας, καθώς έχει περάσει ακόμα από τους πάγκους του Απόλλωνα Σμύρνης, της Λαμίας, της Παναχαϊκής και του Παναιγιάλειου.

Ο ίδιος είχε συνάντηση την περασμένη Τρίτη (18/6) με τους ανθρώπους του Λεβαδειακού, ενώ την προσεχή εβδομάδα θα υπάρξει εκ νέου συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών, στην οποία θα συζητηθεί τόσο το οικονομικό όσο και για τα άτομα που θα αποτελούν τους συνεργάτες του Έλληνα κόουτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ