Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βουτιές στη Μύκονο λίγο πριν έρθει στη ζωή το τρίτο παιδί τους! (pics)

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια, η οποία σε λίγο καιρό αναμένεται να μεγαλώσει κατά ένα μέλος. Η πρώην παρουσιάστρια διανύει τους τελευταίους μήνες της τρίτης εγκυμοσύνης της και ανυπομονεί για τη στιγμή που θα κρατήσει στην αγκαλιά της έναν ακόμα παιδί, καρπό του έρωτά της με τον ποδοσφαιριστή σύζυγό της.

Το ζευγάρι ετοίμασε βαλίτσες και έκανε την πρώτη του καλοκαιρινή απόδραση. Συγκεκριμένα, ταξίδεψαν στη Μύκονο, προκειμένου να αλλάξουν λίγο παραστάσεις, να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους. Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε κοσμική παραλία του νησιού των ανέμων, όπου έκαναν τις βουτιές τους.

Η μελαχρινή καλλονή, φορώντας ένα ολόσωμο φλοράλ μαγιό και με την φουσκωμένη κοιλίτσα της να διαγράφει από μέσα, μαγνήτισε πάνω της όλα τα βλέμματα των λουόμενων, μιας και παραμένει sexy, αν και σε ενδιαφέρουσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ