Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κοιτάζει και προς Κίνα για ψηλό ο Ολυμπιακός

Εκτός από τον Τζέρεμι Έβανς, στον Ολυμπιακό κοιτάζουν κι άλλες περιπτώσεις ψηλών, όπως του Άλεξ Τάιους της Μακάμπι και των Τόμας Ρόμπινσον-Ντάκαρι Τζόνσον που αγωνίζονταν πρόσφατα στο κινεζικό πρωτάθλημα.

Ο πρώτος μας έχει γίνει περισσότερο γνωστός, λόγω της πολύ καλής σεζόν που είχε κάνει το 2017-2018 στη Χίμκι υπό τις οδηγίες του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Επίσης, έχει περάσει από Κινγκς, Ρόκετς, Σίξερς, Νετς και Λέικερς στο ΝΒΑ, προτού έρθει στην Ευρώπη και αγωνιστεί φέτος αρχικά στους Μπειζίνγκ Ρόγιαλ Φάιτερς και ύστερα στους Ρεντ Μέινς Κλος της G-League.

Ο Τζόνσον (στη φωτογραφία), ύστερα από τρία χρόνια, όπου δε κατάφερε να καθιερωθεί στους Θάντερ, πήρε επίσης τον δρόμο του… μεταξιού, παίζοντας στην Τσινγκντάο.

Οι δυο τους βρίσκονται στη λίστα του Ντέιβιντ Μπλατ, αλλά αρκετά χαμηλά ως εναλλακτικές επιλογές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ