Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ο Ράκιτιτς γιόρτασε μετά τον αποκλεισμό από την Λίβερπουλ

Το κλίμα είναι βαρύ μετά τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα από την Λίβερπουλ. Οι “μπλαουγκράνα” πέταξαν στα… σκουπίδια το 3-0 του “Καμπ Νου” και ηττήθηκαν με 4-0 στο “Άνφιλντ”.

Η εμφάνιση των παικτών της Μπαρτσελόνα ήταν απογοητευτική. Ο Ιβάν Ράκιτιτς ήταν άφαντος στο γήπεδο και δεν ήταν ικανός να βοηθήσει σε καμία περίπτωση την ομάδα του. Πάντως, δεν πτοήθηκε από τον αποκλεισμό και την επόμενη μέρα, πήγε στη Σεβίλλη για ένα φεστιβάλ, μαζί με τον γιο του προέδρου της ομώνυμης ομάδας, σύμφωνα με τον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό “RAC1”.

Το μέλλον του Κροάτη μέσου είναι αρκετά θολό, αφού αυτή του η κίνηση έδωσε περισσότερη τροφή στις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί από τους Καταλανούς το καλοκαίρι. Μάλιστα ο ραδιοφωνικός αναφέρει ότι η Μπαρτσελόνα είναι έξαλλη με τη στάση του. Το συμβόλαιο του Ράκιτιτς λήγει το 2021, ενώ στην Ιταλία υποστηρίζουν ότι η Ίντερ θα κάνει προσπάθεια για να τον αποκτήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ