Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ταυτοποιήθηκε 48χρονος για την αιματηρή επίθεση στα διόδια της Τραγάνας

Συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών αρχών για την εύρεση των δραστών της αιματηρής επίθεσης στα διόδια της Τραγάνας τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι αρχές εξετάζοντας το υλικό από τις κάμερες στην Εθνική οδό εντόπισαν το ένα όχημα τύπου βαν και παράλληλα ταυτοποίησαν έναν 48χρονο, ο οποίος έχει φάκελο στην ΕΛ.ΑΣ για παρόμοια περιστατικά αθλητικής βίας στο παρελθόν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο εν λόγω άνδρας είχε νοικιάσει το αυτοκίνητο μάρκας Volkswagen από εταιρεία της Αθήνας και το επέστρεψε στις 06.00 το πρωί, πέντε περίπου ώρες μετά το αιματηρό περιστατικό στα διόδια της Τραγάνας όπου 3 φίλοι της ΑΕΚ τραυματίστηκαν και οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο Λαμίας.

Μάλιστα είναι θέμα χρόνου οι αρχές να ταυτοποιήσουν και άλλα άτομα τα οποία επιτέθηκαν στους πέντε ΑΕΚτζήδες, οι οποίοι κατευθύνονταν στις Σέρρες για το final four του κυπέλλου βόλεϊ Γυναικών.

Να σημειώσουμε πως το μεσημέρι οι τρεις οπαδοί της Ένωσης που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Λαμίας πήραν εξιτήριο.

Πηγή: lamianow.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ