Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ανοίγει τον δρόμο για Σα ο Κασίγιας – Στα… ραντάρ του Ολυμπιακού Έλληνας τερματοφύλακας (ΦΩΤΟ)

Η θέση του τερματοφύλακα είναι από αυτές που θα απασχολήσουν έντονα τον Ολυμπιακό αυτό το καλοκαίρι, αλλά οι «οιωνοί» μοιάζουν να είναι θετικοί αυτή τη στιγμή για την παραμονή του Ζοσέ Σα.

Κι αυτό, γιατί ο αναντικατάστατος έως τώρα Ίκερ Κασίγιας στην Πόρτο αναμένεται να ανανεώσει για τα επόμενα δύο χρόνια με τους «δράκους».

Αυτό, έστω και θεωρητικά αυτή τη στιγμή, καθώς οι συζητήσεις δεν έχουν προχωρήσει ακόμη, ανοίγει τον δρόμο για την αγορά του Ζοσέ Σα από τους ερυθρόλευκους.

Προτεραιότητα για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είναι, πάντως, η παραμονή του 26χρονου Πορτογάλου τερματοφύλακα, ανεξαρτήτως αν ο Κασίγιας ανανεώσει με τον σύλλογο της Liga NOS.

Στο μεταξύ, ο Ολυμπιακός «ξεψαχνίζει» την αγορά όχι μόνο για έτοιμους παίκτες, αλλά κοιτώντας και στο μέλλον.

Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, οι Πειραιώτες φέρονται να εξετάζουν την περίπτωση του Χρήστου Μανδά.

Ο 17χρονος γκολκίπερ είναι ένα από τα κορυφαία ταλέντα στη θέση του, αγωνίζεται στην ομάδα Νέων του Ατρομήτου, αλλά ο Κάναντι τον είχε χρησιμοποιήσει και ως αλλαγή στο Κύπελλο με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ