Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κάργας έφυγε, Κατσικάς πήγε στην Ντιναμό Μπρεστ

Από τη Ρουμανία στη Λευκορωσία και τη Ντιναμό Βουκουρεστίου στη Ντιναμό Μπρεστ. Ο λόγος για τον 28χρονο Γιώργο Κατσικά, ο οποίος ανακοινώθηκε από την ομάδα της Λευκορωσίας στην οποία θα αγωνιστεί για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ήδη μάλιστα έχει ενσωματωθεί στην προετοιμασία της νέας του ομάδας, ενώ υπήρξε και η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Μπρεστ. Εκεί όπου μέχρι πρότινος αγωνιζόταν ο Γιάννης Κάργας, ο οποίος όμως θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ανακοίνωση για την απόκτηση του Γιώργου Κατσικά αναφέρει:

“Η Ντιναμό Μπρεστ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου με τον αμυντικό Γιώργο Κατσικά. Η συμφωνία είναι για δύο χρόνια.

Μετά την ολοκλήρωση με επιτυχία των ιατρικών εξετάσεων ολοκληρώθηκε η μεταγραφή και ήδη ενσωματώθηκε στην αποστολή της ομάδας στην Τουρκία”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ