Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Μένει στο… κόλπο η Τότεναμ

Η Τότεναμ συνεχίζει να κερδίσει και χωρίς τους Χάρι Κέιν και  Ντέλε Άλι. Τα “σπιρούνια” μπορεί να δυσκολεύτηκαν ανά διαστήματα απέναντι στην Λέστερ, όμως επικράτησαν με 3-1 και παραμένουν στο…παιχνίδι για την κατάκτηση του τίτλου της Premier League.

Ο Σάντσες άνοιξε το σκορ στο 33΄ με κεφαλιά, ενώ στο 60΄ ο Βάρντι έχασε τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσει το σκορ. Η Λέστερ κέρδισε πέναλτι, ο Άγγλος επιθετικός πήρε την ευθύνη να το εκτελέσει μόλις είχε μπει στο ματς, όμως στην πρώτη του επαφή με την μπάλα είδε τον Γιορίς να αποκρούει και να σώζει την Τότεναμ.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους φιλοξενούμενους ήρθε ο Έρικσεν στο 63΄ να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του με πολύ ωραίο σουτ λίγο έξω από την περιοχή. Στο 78΄ ο Βάρντι πήρε το “αίμα” του πίσω, μειώνοντας σε 2-1, το παιχνίδι άνοιξε και τα πάντα τελείωσαν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν οι παίκτες του Ποκετίνο έφυγαν στην αντεπίθεση και ο Σον διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Τότεναμ: Γιορίς, Τρίπιερ, Σάντσες, Βερτόγκεν, Ρόουζ (88΄ Γουόκερ-Πίτερς), Γουίνκς, Σκιπ (71΄ Άλντερβαϊρελντ), Σισοκό, Έρσικσεν, Σον, Γιορέντε (80΄ Γουανιάμα)

Λέστερ: Σμάιχελ, Ρικάρντο Περέιρα, Έβανς, Μαγκουάιρ, Τσίλγουελ, Τιέλεμανς, Ντιντί, Μάντισον, Γκεζάλ (72΄ Ιχεανάτσο), Μπαρνς (88΄ Οκαζάκι), Γκρέι (59΄ Βάρντι)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ