Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δοκιμάζεται στη Λήμνο ο Ολυμπιακός

Με ένα πολύ ενδιαφέρον ματς συνεχίζεται σήμερα η 16η αγωνιστική στην Basket League. Ο Ήφαιστος υποδέχεται στις 3:30 το μεσημέρι στη Λήμνο τον Ολυμπιακό, με τις δύο ομάδες να έχουν από μια πολύ σημαντική απουσία.

Ο Ταϊρόν Μπρέιζελτον, μετά την αρθροσκόπηση στην οποία υποβλήθηκε προ δύο εβδομάδων, παραμένει εκτός «μάχης» για τους γηπεδούχους που μετρούν έξι νίκες και έχουν χάσει μόνο από τον Παναθηναϊκό στο «Νίκος Σαμαράς».

Απών από τους «ερυθρόλευκους», που θέλουν να επουλώσουν τις πληγές από τη «βαριά» ήττα από τη Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ, θα είναι ο Κώστας Παπανικολάου, που συνεχίζει να πονά στην επιγονατίδα και θα κάνει αγώνα δρόμου για το ματς με τη Μακάμπι την Πέμπτη (7/2) στο Τελ Αβίβ.

Το γήπεδο θα είναι για μία ακόμη φορά κατάμεστο, καθώς ο Ήφαιστος μετρά 8/8 sold out, αλλά θα υπάρχουν και φίλοι των Πειραιωτών που χθες επιφύλασσαν εντυπωσιακή υποδοχή στην ομάδα τους στο νησί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ