Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αργολίδα: Μαθητής βρέθηκε κρεμασμένος σε στάνη – Ασύλληπτη τραγωδία στο χωριό Σχινοχώρι!

Απαγχονισμένο βρέθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας 21 Ιανουαρίου, ένα νεαρό παιδί 17 χρονών άγνωστων μέχρι στιγμής στοιχείων, στο χωριό Σχινοχώρι του Δήμου Άργους Μυκηνών στην Αργολίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 17χρονος αυτόχειρας όπως όλα δείχνουν, βρέθηκε απαγχονισμένος σε ποιμνιοστάσιο στην περιοχή έξω από το χωριό, από οικείους του.

Το χωριό είναι αναστατωμένο από την τραγική είδηση, ενώ δεν εχουν γίνει γνωστά τα αίτια που οδήγησαν τον αυτόχειρα σε αυτή την απονενοημένη πράξη. Στο σημείο βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή αστυνομικοί, ενώ το ΕΚΑΒ μετέφερε την σορό του 17χρονου στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής από ιατροδικαστή, αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως στις συνθήκες της τραγωδίας.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ