Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΑΕΚ-Κέρκυρα: 2-0 (Μάνταλος 51′ πεν., Αραβίδης 82′) – Δίκαια στους “8” η ΑΕΚ

Λήξη του ματς, η ΑΕΚ προκρίνεται στους “8”

Φάουλ του Καϊκούτ σε κόρνερ ο Ανέστης στο 91′.

Σέντρα σουτ του Μπακάκη στο 84′, η μπάλα στο δοκάρι.

Πρώτα έσωσε και μετά σκόραρε. Από εκπληκτική μπαλιά του Μπαρμπόσα ο Αραβίδης με πολύ ωραίο σουτ γράφει το 2-0.

Κεφαλιά του Μαρκόβσκι στο 81′ σώζει ο Αραβίδης στη γραμμή.

Πέναλτι για την ΑΕΚ σε ανατροπή του Μπαρμπόσα από τον Γκόμεζ. Ο Μάνταλος ευστοχεί και στο 51′ γράφει το 1-0.

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο ΟΑΚΑ χωρίς σκορ.

O Mπαρμπόσα προλαβείνει τον Κουτζαβασίλη, αλλά το σουτ που κάνει στο 44′ περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Σουτ του Ανάκογλου στο 25′ απέκρουσε ο Κουτζαβασίλης.

Ξεκίνησε το παιχνίδι.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Κέρκυρα στον επαναληπτικό των δύο ομάδων για τη φάση των «16» του θεσμού. Στο πρώτο ματς στο νησί των Φαιάκων οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες 1-1.

Η 11άδα της ΑΕΚ: Ανέστης, Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Λαμπρόπουλος, Σοϊλέδης, Γιόχανσον, Ανάκογλου, Πλατέλλας, Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Αραβίδης.

Η 11άδα της Κέρκυρας: Κουτζαβασίλης, Κόντς, Παρασκευαϊδης, Ντιμιτρόφσκι, Σιόντης, Ανδρεόπουλος, Καρντόζο, Γκόμεζ, Ζορμπάς, Ταβάρες, Καϊκούτ.
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ