Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρώτο «όχι» του Μόντριτς στη Ρεάλ!

Την περασμένη Πέμπτη μπορεί ο Λούκα Μόντριτς να δήλωνε ότι θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στη Ρεάλ, αλλά την Παρασκευή το «Telemadrid» κυκλοφόρησε ως αποκλειστικό ότι αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης που του έγινε.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Κροάτης μέσος φαίνεται να παίρνει τα χρήματα που ήθελε, δηλαδή 10 εκατ. ευρώ ετησίως, όσα και ο Σέρχιο Ράμος, αλλά όχι και τη διάρκεια επέκτασης.

Το συμβόλαιο του Μόντριτς λήγει το 2020 και η Ρεάλ του έδινε μονοετή επέκταση, με τον 33χρονος μαέστρο να αξιώνει διετία, κάτι που είναι δύσκολο εξαιτίας της ηλικίας του.

Μόνο που ο Μόντριτς έχει στα χέρια του ακριβώς την πρόταση που θέλει από την Ιντερ, με τους Κινέζους ιδιοκτήτες της να του εξασφαλίζουν ακόμα δύο χρόνια μετά σε ομάδα της Κίνας, δίχως να του ρίξουν τα χρήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ