Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τα «θέλω» του Γιαννιώτη, η προσφορά του Ολυμπιακού και η απόσταση!

Ο αγωνιστικός παροπλισμός του Ανδρέα Γιαννιώτη ήρθε κι…έκατσε σε μία περίοδο που έχει ανοίξει η ατζέντα των συζητήσεων του ποδοσφαιριστή με τους διοικούντες την πειραϊκή ΠΑΕ, με φόντο την υπογραφή νέου συμβολαίου.

Το τρέχον συμβόλαιο λήγει το προσεχές καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει πως ο 25χρονος τερματοφύλακας έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί και να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του από την 1η Ιανουαρίου του 2019.

Μπορεί αυτό που βγαίνει προς τα έξω είναι πως οι συζητήσεις με τον Ολυμπιακό γίνονται σε πολύ καλό κλίμα και πως υπάρχει αμοιβαία διάθεση για την υπογραφή ενός νέου συμβολαίου που θα «δέσει» τον παίκτη στου Ρέντη, αλλά επί της ουσίας η κατάσταση είναι κάπως διαφορετική.

Και το λέμε αυτό, διότι σύμφωνα με πληροφορίες, στις πρώτες επαφές μεταξύ των δύο πλευρών, που ξεκίνησαν στις αρχές Νοεμβρίου, καταγράφηκε πως υφίσταται μια διαφορά στο οικονομικό.

Η προσφορά του Ολυμπιακού δεν συμβαδίζει -τουλάχιστον σε πρώτο χρόνο- με τα «θέλω» του διεθνή παίκτη και μένει να φανεί από εδώ και στο εξής αν όντως υπάρχει καλή διάθεση και από τους δύο, προκειμένου να τα βρουν και να συνεχίσει να κυκλοφορεί ο Γιαννιώτης με τα γάντια της πειραϊκής ομάδας και τα επόμενα χρόνια.   

Ενδεχομένως, μάλιστα, αυτή τη διαφορά να «μυρίστηκαν» και στη Ντιναμό Κιέβου, η οποία σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν στην Ουκρανία, εκδήλωσε ενδιαφέρον για την απόκτηση του Έλληνα γκολκίπερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ