Μετάβαση στο περιεχόμενο

Με χειροπέδες και το πρόσωπο στο έδαφος οι ταραξίες οπαδοί της Ρίβερ – Ρικέλμε: «Περιμέναμε γιορτή και ήταν μια απόλυτη ντροπή» (ΦΩΤΟ)

Η Αστυνομία του Μπουένος Άιρες προχώρησε σε ελάχιστες προσαγωγές οπαδών της Ρίβερ Πλέιτ που προκάλεσαν προβλήματα και επιτέθηκαν με πέτρες και σπρέι πιπεριού στο πούλμαν της Μπόκα Τζούνιορς.

Ένας από τους θρύλος του αργεντίνικου ποδοσφαίρου, που τίμησε τα χρώματα της Μπόκα, ο Χουάν Ρομάν Ρικέλμε, δεν θα μπορούσε να μην τοποθετηθεί για τα περιστατικά που οδήγησαν στην αναβολή του δεύτερου superclasico για τους τελικούς του Copa Libertadores, εκφράζοντας την έντονη απογοήτευσή του.

 «Όλοι περίμεναν να ξεκινήσει μια ποδοσφαιρική γιορτή και αντί γι’ αυτό κατέληξε να βλέπει ο κόσμος μια τεράστια ντροπή. Αντί να ζήσουμε μια ποδοσφαιρική χαρά με το ματς, ζήσαμε επεισόδια, επίθεση στο πούλμαν της Μπόκα και όσα συνέβησαν μέχρι να οδηγηθεί το ματς στην αναβολή», δήλωσε ο Ρικέλμε στο «TyC Sports».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ