Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ – Τραγωδία στο Περού: Νεκρά επτά παιδιά σχολικής ομάδας από πτώση λεωφορείου σε γκρεμό

Επτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι δώδεκα τραυματίστηκαν μετά την πτώση στο κενό λεωφορείου που μετέφερε τα μέλη μιας ομάδας ποδοσφαίρου ηλικίας κάτω των 14 ετών με συνολικά 35 επιβάτες στην πόλη Τσατσαπόγιας, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών του Περού.

Φωτογραφίες και βίντεο που μεταδόθηκαν από τοπικά ΜΜΕ εικονίζουν το λεωφορείο κατεστραμμένο ανάμεσα σε δέντρα και φυτά, ενώ πρέπει να τονιστεί ότι -όπως έγινε γνωστό- έξι προέφηβοι και ο οδηγός του λεωφορείου έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα στο Ροντόν.

«Τα δυστυχήματα είναι συχνά σε αυτή την περιοχή εξαιτίας του ότι ο δρόμος είναι στενός», τόνισε στον τηλεοπτικό σταθμό «Canal N» ο διευθυντής του περιφερειακού νοσοκομείου της Τσατσαπόγιας, Χόρχε Λα Τόρε.

Και όντως η χώρα των Άνδεων θρήνησε πάνω από 2.700 νεκρούς σε τέτοια δυστυχήματα το 2017, σύμφωνα με στοιχεία της Αστυνομίας.

Μόλις τον Σεπτέμβριο, δε, τουλάχιστον 23 άνθρωποι σκοτώθηκαν σε δυστύχημα, στο οποίο ενεπλάκη λεωφορείο στην επαρχία Τσουμπιβίλκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ