Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τέλος ο Πεσέιρο από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Βραχύβιο αποδείχτηκε το δεύτερο πέρασμα του Ζοσέ Πεσέιρο από τον πάγκο της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, καθώς πλήρωσε το μάρμαρο για την απρόσμενη εντός έδρας ήττα από την Εστορίλ (2-1) για το League Cup Πορτογαλίας.

Ο 58χρονος πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού αποτέλεσε τη λύση έκτακτης ανάγκης, όταν ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των «λιονταριών» μετά την απομάκρυνση του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς το περασμένο καλοκαίρι και παρά την αγωνιστική και διοικητική αβεβαιότητα που επικρατούσε, κατάφερε να κρατήσει την ομάδα στην πέμπτη θέση και στο -2 από την κορυφή της βαθμολογίας στο πρωτάθλημα, αλλά και στη δεύτερη θέση στο Europa League πίσω μόνο από την Άρσεναλ.

Ωστόσο, τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα με τις τρεις ήττες σε πέντε παιχνίδια μέσα στον Οκτώβρη του έδειξαν την πόρτα της εξόδου, έπειτα από μόλις τρεις μήνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ