Μετάβαση στο περιεχόμενο

Έβλεπε πορνό στη δουλειά από 9.000 διαφορετικές ιστοσελίδες!

Φαίνεται ότι… βαριόταν πολύ στη δουλειά ένας κυβερνητικός υπάλληλος στις ΗΠΑ και για να περάσει η ώρα έμπαινε σε σαιτ με πορνό στο διαδίκτυο.

Μόνο που δεν έμπαινε σε μία ή δυο σελίδες, αλλά από τον υπολογιστή του, ο οποίος ήταν συνδεδεμένος με τον server του γεωλογικού τμήματος, είχε “ανοίξει” 9.000 διαφορετικές ιστοσελίδες με πορνό!

Πώς έγινε αντιληπτός; Οι σελίδες ήταν γεμάτες από ιούς και μάλιστα όπως αποδείχθηκε ύστερα από έλεγχο των τεχνικών το δίκτυο των υπολογιστών του Γεωλογικού Συστήματος των ΗΠΑ είχε προσβληθεί από malware ρωσικής προέλευσης.

Όπως είναι φυσικό έγινε έρευνα για το θέμα και εκεί αποκαλύφθηκε ο υπάλληλος ο οποίος είχε μολύνει όλο το σύστημα με την… κακιά συνήθεια που είχε να μπαίνει σε πορνογραφικά σάιτ από το λάπτοπ που του είχε παραχωρήσει η δουλειά!

Οι κανονισμοί απαγορεύουν ένας κυβερνητικός υπολογιστής να χρησιμοποιείται για τέτοιους σκοπούς και φυσικά ο υπάλληλος απολύθηκε!

Πηγή:nextgov

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ