Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καυστική ανακοίνωση της Λάρισας για την πρόσληψη Αναστασιάδη στην Εθνική!

Με αφορμή τη δική τους περιπετειώδη συνεργασία και το ποσό που επιδικάστηκε στον Άγγελο Αναστασιάδη από την ΕΠΟ, η ΠΑΕ ΑΕΛ βάλλει κατά της ομοσπονδίας, αφήνοντας αιχμές για τον τρόπο που δικαιώθηκε δικαστικά ο νέος τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή της:

«Πληροφορηθήκαμε ότι ο άνθρωπος του Θεού και της Παναγίας κ. Αναστασιάδης προσελήφθη ως προπονητής της Εθνικής μας ομάδος με μισθό 250.000€ το χρόνο.

Ελπίζουμε ότι, μετά τα 20.000€ το μήνα που θα εισπράττει εργαζόμενος σκληρά στην Εθνική Ομάδα, θα μας επιστρέψει τα 56.000€, τα οποία το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, μόλις ανέλαβε ο κ. Γραμμένος, με δικηγόρους το νομικό επιτελείο του ΠΑΟΚ, ανατρέποντας δύο ομόφωνες αποφάσεις, του επεδίκασε να εισπράξει για εργασία ενός χρόνου, την οποία ουδέποτε προσέφερε.

Αυτήν την αδικία δεν την θέλει ούτε η Παναγία ούτε ο Θεός και τιμωρούν.

Ευχόμαστε να μην ξεσπάσει η τιμωρία στην Εθνική ομάδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ