Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μπάσκετ γυναικών: Ο λόγος που ο Ολυμπιακός θα παίξει στη Χαλκίδα

Το κλειστό “Τάσος Καμπούρης” θα αποτελέσει την έδρα του Ολυμπιακού για τον πρώτο αγώνα της EuroLeague γυναικών.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Ολυμπιακός, το κλειστό της Γλυφάδας δεν εξασφάλισε έγκαιρα άδεια για την διεξαγωγή διεθνών αγώνων, με συνέπεια οι “ερυθρόλευκοι” να στραφούν στις εναλλακτικές λύσεις που είχαν.

Εν τέλει επιλέχθηκε το κλειστό της Κανήθου στην Χαλκίδα, το οποίο αποτελεί και την έδρα της Κύμης. Ο πρώτος αγώνας για την φάση των ομίλων της EuroLeague γυναικών θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη (24/10, 19:00) με αντίπαλο την πανίσχυρη Φενέρμπαχτσε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει ότι,  η πρώτη αναμέτρηση με την Fenerbahce την Τετάρτη (24/10), με ώρα έναρξης 19:00, για την πρώτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας, θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Κανήθου Χαλκίδας “Τάσος Καμπούρης”, λόγω αδυναμίας του Δήμου Γλυφάδας να εξασφαλίσει έγκαιρα άδεια διεξαγωγής διεθνών αγώνων“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ