Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καθάρισε την Χαλαντάς και έρχεται στη Θεσσαλονίκη η Βίντι

Αλλιώς τα περίμενε και αλλιώς τα βρήκε η Βίντι στο παιχνίδι με την Χαλαντάς για την 11η αγωνιστική του ουγγρικού πρωταθλήματος. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League τα βρήκε σκούρα απέναντι στην ουραγό, αλλά στο τέλος κατάφερε και πήρε την πολυπόθητη νίκη.

Η ομάδα του Μάρκο Νίκολιτς επικράτησε με 2-0 και παρέμεινε στο κυνήγι της πρωτοπόρου Φερεντσβάρος. Το δρόμο για την επικράτηση άνοιξε στο 61’ ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού Μάρκο Στσέποβιτς και στο 69’ ο Πάτκαϊ σφράγισε τη δύσκολη αλλά σημαντική νίκη των φιλοξενούμενων.

Με αυτό το τρίποντο η Βίντι έφτασε τους 18 βαθμούς και βρίσκεται στην τρίτη θέση, έχοντας ωστόσο ένα παιχνίδι λιγότερο. Στη δεύτερη θέση είναι η Χόνβεντ με 20 βαθμούς, ενώ στην κορυφή η Φερεντσβάρος με 24 βαθμούς σε 11 αγώνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ