Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Η πρώτη σπαρακτική ανάρτηση από τη μητέρα της 10χρονης Στέλλας που δολοφονήθηκε από τον αδερφό της

Η οικογενειακή τραγωδία στο Άργος, το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, πάγωσε ολόκληρη τη χώρα, με δύο αδέρφια να πέφτουν νεκρά. Ο 29χρονος σκότωσε την ετεροθαλή 10χρονη αδερφή του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Η μητέρα της 10χρονης Στέλλας και μητριά του 29χρονου δράστη συνεχίζει να ανεβαίνει ένα Γολγοθά που μοιάζει ατελείωτος. Είναι η αναισθησιολόγος που είχε κρατήσει στη ζωή την 17χρονη Ασπασία, όταν πυροβολήθηκε από τον πατέρα της και που το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής είδε τα πάντα.

Η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου παρουσίασε την πρώτη ανάρτηση της γυναίκας. Απευθύνεται στο 10χρονο αγγελούδι της και ζητάει συγγνώμη που δεν κατάφερε να το προστατέψει. «Δεν μπόρεσα να σε προστατέψω μωρό μου. Εσύ με προστάτεψες ζωή μου» γράφει μεταξύ άλλων στο facebook και συνεχίζει: «Στέλλα μου είσαι το παιδί που πάντα ήθελα στη ζωή μου».

Η ανάρτηση της μητέρας μετά την τραγωδία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ