Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα του Λάζαρου για τη νικηφόρα πρεμιέρα του Ολυμπιακού και η προτροπή του ενόψει Μπέρνλι

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στον Λεβαδειακό, καθώς έδωσε τη νίκη στους ερυθρόλευκους με πανέμορφο χτύπημα φάουλ.

Ο διεθνής Έλληνας εξτρέμ αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τους Βοιωτούς, τονίζοντας πως οι Πειραιώτες έκαναν ιδανικό ξεκίνημα, ενώ μίλησε και για το παιχνίδι με τη Μπέρνλι που θα κρίνει το ευρωπαϊκό μέλλον της ομάδας του λιμανιού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Χριστοδουλόπουλου στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού:

Για το ματς με τον Λεβαδειακό και το πρωτάθλημα: «Είμαι αισιόδοξος αλλά νομίζω ότι είναι μία ιδανική αρχή. Θέλω να σταθώ στην βοήθεια του κόσμου στο ξέσπασμα μας στο δεκάλεπτο με τις ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο. Μας έδωσε φτερά, μας χειροκρότησε, είδε την προσπάθειά μας. Θέλουμε να είμαστε ένα και αν είμαστε έτσι θα πάμε αρκετά καλα. Ήταν δύσκολες οι συνθήκες με την υγρασία και την ζέστη για μία ομάδα που θέλει να δημιουργήσει. Με κούραση από την Πέμπτη. Όσο πιο νωρίς βάλαμε γκολ τόσο καλύτερα θα ήταν. Στο τέλος θα μπορούσαμε να είμαστε πιο έξυπνοι και να κρατήσουμε την μπάλα. Έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι πήραμε τους τρεις βαθμούς. Μία ιδανική αρχή, αυτό μετράει πάνω από όλα. Είμαστε νέα παιδιά στην ομάδα, μέσα από αυτή θα είμαστε καλά και εμείς. Το έχουμε συνειδητοποιήσει και με αυτό θα πάμε μπροστά».

Για τον αγώνα με την Μπέρνλι: «Να βγάλουμε την ποιότητά μας, να βάλουμε τη μπάλα κάτω. Αν δεν ήταν δύσκολα, δεν θα είμαστε εδώ. Πράγματι πίστευα ότι θα βάλω γκολ αλλά χάρηκα πραγματικά με τα δύο γκολ του Φορτούνη. Το σημαντικό είναι να πηγαίνει καλά η ομάδα. Το έχουμε καταλάβει όλοι μας».

Δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις του:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ