Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου αποχαιρετά τη Χρύσα Σπηλιώτη (ΦΩΤΟ)

Η σορός της ηθοποιού Χρύσας Σπηλιώτη ταυτοποιήθηκε κι έτσι γράφεται ο τραγικός επίλογος όλων αυτών των ημερών. Λίγα 24ωρα μετά την ταυτοποίηση και της σορού του συζύγου της, Δημήτρη Τουρναβίτη. Το ζευγάρι ήταν στο σπίτι του στο Μάτι όταν ξέσπασε η φονική φωτιά της Δευτέρας 23 Ιουλίου. Έτρεξαν και προσπάθησαν να σωθούν από τις φλόγες μαζί με πολλούς φίλους και γείτονες. Δεν τα κατάφεραν.

Από την Κυριακή η αυλαία έπεσε για τους αγαπημένους τους αφού εξακριβώθηκε ότι είναι νεκρή και η ηθοποιός. Τα συγκινητικά λόγια των δικών της ανθρώπων είναι αυτά που γεμίζουν τώρα τα social media.

Αλλά και ανθρώπων που την γνώρισαν και την αγάπησαν μέσα από τις τηλεοπτικές και θεατρικές της συμμετοχές. Ανάμεσα σε αυτούς που θέλησαν να πουν το τελευταίο αντίο στην ηθοποιό ήταν και η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Με μία λιτή ανάρτηση στο instagram της ευχήθηκε «καλό ταξίδι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ