Μετάβαση στο περιεχόμενο

Έγκλημα στο Ρέθυμνο! Ένας άνδρας έπεσε νεκρός στο Άνω Μέρος! «Πόλεμο» μεταξύ δύο οικογενειών δείχνουν τα στοιχεία

Ένας άντρας, γύρω στα 60, είναι νεκρός, θύμα εγκλήματος που σημειώθηκε το μεσημέρι στο Άνω Μέρος Αμαρίου. Δράστης, φέρεται να είναι ένας νεότερος άνδρας.

Σύμφωνα με το cretapost, το θύμα ήταν στο αυτοκίνητό του με τις αρχές να εκτιμούν πως ο δράστης της δολοφονίας τον περίμενε κι όταν τον είδε να έρχεται έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε.

Η πρώτη αυτοψία που έκαναν οι αρχές στον τόπο του εγκλήματος δείχνει πως ο 60χρονος φέρει δύο τραύματα από σφαίρες στο σώμα ενώ στο σημείο βρίσκεται και ιατροδικαστής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 60χρονος αλλά και ο φερόμενος ως δράστης – ο οποίος αναζητείται από τις αρχές – γνωρίζονταν μεταξύ τους και μάλιστα φαίνεται να είχαν διαφορές εδώ και πολλά χρόνια.

Πηγή: cretapost

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ