Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Σοκ για Κολομβιανή ρεπόρτερ – Άνδρας τη φίλησε και τη χούφτωσε στο στήθος on camera!

Ένα απρόοπτο περιστατικό προκάλεσε αναστάτωση σε μία αθλητικογράφο, η οποία δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση on camera, ενώ μετέδιδε ρεπορτάζ σχετικά με το Μουντιάλ στη Ρωσία.

Το συμβάν ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram η Κολομβιανή αθλητικογράφος Τζουλιέθ Γκονζάλες Θεράν, η οποία μετέδιδε ζωντανά για τη Deutsche Welle όταν ξαφνικά εμφανίστηκε στο πλάνο ένας άνδρας ο οποίος τη φίλησε και την θώπευσε το στήθος.

Εκείνη δεν σταμάτησε να δίνει το ρεπορτάζ της, ακόμα και όταν την άρπαζε ο άνδρας, ωστόσο κατήγγειλε το περιστατικό στην ανάρτησή της στο Instagram, λέγοντας πως «εκμεταλλεύτηκε το ότι ήμασταν “στον αέρα”».

«Δεν μας αξίζει αυτή η αντιμετώπιση. Είμαστε εξίσου επαγγελματίες… Μοιράζομαι τη χαρά του ποδοσφαίρου, αλλά πρέπει να προσδιορίσουμε τα όρια μεταξύ της οικειότητας και της παρενόχλησης», έγραψε στην ανάρτησή της.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ