Μετάβαση στο περιεχόμενο

Θρήνος για 10χρονο μαθητή! Το τραύμα στο κεφάλι του κόστισε τη ζωή

Την τελευταία του πνοή άφησε στο χειρουργείο του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, 10χρονος μαθητής από χωριό της επαρχίας Λάρνακας, ο οποίος χτύπησε το πρωί στο κεφάλι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της Αστυνομίας, ο άτυχος μαθητής από κοινότητα της επαρχίας Λάρνακας, χτύπησε στο κεφάλι την ώρα που έπαιζε μπάσκετ στην αυλή του σχολείου όπου φοιτούσε.

Μετά τον τραυματισμό του, ο 10χρονος μαθητής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας από όπου μετά από εξετάσεις πήρε εξιτήριο.

Λίγο αργότερα ο μαθητής ένιωσε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε εκ νέου στο Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου ύστερα από εξετάσεις οι γιατροί αποφάσισαν την άμεση μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Όταν ο 10χρονος μαθητής έφθασε στο Νοσοκομείο Λευκωσίας εισήχθηκε αμέσως στο χειρουργείο. Δυστυχώς παρά τις προσπάθειες των γιατρών για να τον κρατήσουν στη ζωή, ο 10χρονος δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη διάρκεια του χειρουργείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ