Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πληρώνει 100 εκατ. ευρώ και κάνει δικό της τον Γκριεζμάν η Μπαρτσελόνα!

Προβάρει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα ο Αντουάν Γκριεζμάν! 

Πιο συγκεκριμένα όπως αποκάλυψαν οι ραδιοφωνικοί σταθμοί «Cadena Ser» και «Cadena Cope», ο πρόεδρος των Καταλανών, Γιοσέπ Μαρία Μπαρτομέου έχει ενημερώσει ήδη τον ομόλογό του της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ενρίκε Θερέθο, πως το καλοκαίρι θα καταβληθεί η ρήτρα του Γάλλου που είναι ύψους 100 εκατ. ευρώ, ώστε να μετακομίσει στην Καταλονία. 

Μάλιστα τη δεδομένη στιγμή, η ρήτρα για τον 27χρονο επιθετικό έχει οριστεί από τους «ροχιμπλάνκος» στα 200 εκατ. ευρώ, ωστόσο από την 1η Ιουλίου, αυτή θα μειωθεί κατά το ήμισυ. 

Στο μεταξύ, χθες ο ραδιοφωνικός σταθμός της Καταλονίας «RAC1» αποκάλυψε πως ο Μπαρτομέου έχει κάνει ήδη τις πρώτες επαφές με την αδερφή και μάνατζερ του Γκριεζμάν, κάνοντας λόγο για συμφωνία των δύο πλευρών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ