Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σακελλαρίου: «Υπόσχεση η παραμονή, μας είχαν ξεγραμμένους»

Την πίστη του πως ο Πανιώνιος θα παραμείνει εν τέλει στην Basket League εξέφρασε ο Βαγγέλης Σακελλαρίου, αναφερόμενος και στο τρίπτυχο ομάδα-κόσμος-διοίκηση.

Αναλυτικά όσα επεσήμανε ο αρχηγός του «Ιστορικού» στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Ψάχναμε από την αρχή της χρονιάς μία εκτός έδρας νίκη, χάσαμε στο σουτ από τον Κόροιβο. Συγχαρητήρια για το σθένος, ευχαριστούμε τον κόσμο. Συγχαρητήρια και στα Τρίκαλα για το come back, συνεχίζουμε.

Έχουμε τέσσερις τελικούς, παίζουμε χωρίς κόσμο με τον Ολυμπιακό, εύκολο παιχνίδι λόγω του ότι παίζουμε με καλύτερο αντίπαλο. Έχουμε δώσει υπόσχεση ότι θα μείνουμε στην κατηγορία. Είμαστε πιο ομάδα, καλύτεροι, είχαμε ατυχία όταν παίζαμε χωρίς τον κόσμο, μας κόστισε. Είναι μία σταθερά μας, ο έκτος παίκτης. Έχουμε σταθερή διοίκηση, είμαστε μία γροθιά, να κερδίσουμε αυτό που δεν πίστεψαν κάποιοι και μας είχαν ξεγραμμένους, ακόμα και μετά τον Άρη το πιστεύαμε. Θα μείνουμε στο τέλος της χρονιάς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ