Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βασικός ο Μπεργκ στην ήττα της Σουηδίας από την Χιλή

Στο “Friends Arena” της Στοκχόλμης, η Σουηδία φιλοξένησε την Χιλή σε φιλική αναμέτρηση που κρίθηκε υπέρ των φιλοξενούμενων με ένα γκολ στο τέλος αγώνα (1-2).

Πιο συγκεκριμένα ο Βιδάλ στο 22′ έδωσε προβάδισμα στους Χιλιανούς, ωστόσο με τη σέντρα οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν ύστερα από ασίστ του Κλάεσον στον Τόιβονεν.

Το 1-1 παρέμενε μέχρι το 90ο λεπτό, όταν και ο Μπολάδος που είχε περάσει νωρίτερα ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο, διαμόρφωσε το τελικό 2-1 υπέρ της Χιλής.

Ο πρώην φορ του Παναθηναϊκού Μάρκους Μπέργκ αγωνίστηκε βασικός στο φιλικό, ενώ ο Νίκλας Χουλτ (πρώην μπακ του Παναθηναϊκού και νυν της ΑΕΚ) ήταν στον πάγκο και δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

Τις προσπάθειες των συμπαικτών του από τον πάγκο παρακολούθησε και ο Τζίμι Ντουρμάζ, πρώην μέσος του Ολυμπιακού, ενώ ο Όσκαρ Χίλιεμαρκ, παίκτης του Παναθηναϊκού στο πρώτο μισό της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, αντικατέστησε στο 79′ τον Όλσον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ