Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μουρίνιο: «Χάσαμε γιατί δεν έπαιξε καλά… ο κόσμος»

Σε μια ήττα μπορεί να φταίει η αστοχία των επιθετικών, η κακή λειτουργία της άμυνας, ή και ο τερματοφύλακας που βρέθηκε σε κακή μέρα. Ωστόσο όπως φαίνεται για ένα αρνητικό αποτέλεσμα μπορούν να φταίνε και οι… φίλαθλοι.

Κι όμως, αυτό ισχυρίστηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο ο οποίος ναι μεν παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δεν έβγαλε και μάτια κόντρα στη Σεβίλλη με την απόδοσή της, αλλά ούτε και ο κόσμος της βοήθησε ιδιαίτερα:

«Οι παίκτες της Γιουνάιτεντ δεν στάθηκαν καλά απέναντι στην Σεβίλλη, ήταν σχεδόν αδιάφοροι. Αλλά και οι οπαδοί ήταν εξίσου κακοί. Ναι, ήταν φανταστικοί στο εκτός έδρας ματς, όμως όχι και σε αυτό. Σε αντίθεση με την αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ. (Στο ματς με τη Σεβίλλη) δεν υπήρχε καθόλου ατμόσφαιρα, μπορούσες να ακούσεις και το πέσιμο μιας βελόνας. Σίγουρα δεν ήταν μία από τις φημισμένες ευρωπαϊκές βραδιές στο Old Trafford. Πηγαίνεις στα παλιά, βλέπεις παιχνίδια Champions League του παρελθόντος και μοιάζει σαν να πρόκειται για δύο διαφορετικά κλαμπ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ