Μετάβαση στο περιεχόμενο

Υποψήφιος για τον πάγκο της Σαουθάμπτον ο Μάρκο Σίλβα

Η άσχημη εικόνα της Σαουθάμπτον και ο άμεσος κίνδυνος για υποβιβασμό ανάγκασαν τη διοίκηση της ομάδας να τερματίσει τη συνεργασία της με τον Μαουρίσιο Πελεγκρίνο.

Οι “Άγιοι” βρίσκονται στην 17η θέση της Premier League με 28 βαθμούς, με την απόσταση από τις Κρίσταλ Πάλας και Στοουκ, οι οποίες είναι στη ζώνη του υποβιβασμού, να είναι στον ένα βαθμό.

Ένα από τα επικρατέστερα ονόματα, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, είναι αυτό του Μάρκο Σίλβα. Ο 40χρονος προπονητής μπορεί να μην έφυγε με τον καλύτερο τρόπο από την Γουότφορντ, η οποία τον κατηγόρησε για συνομιλίες με την Έβερτον δίχως την άδεια της, όμως φαίνεται πως έχει αρκετούς υποστηρικτές στο Νησί.

Η Σαουθάμπτον θα επιθυμούσε να συνεργαστούν, παρόλο που το καλοκαίρι ο Πορτογάλος απέρριψε την πρόταση της και συνέχισε στη Γουότφορντ.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού βρίσκεται στη λίστα των Άγγλων εδώ και αρκετούς μήνες, με πληροφορίες στις αρχές του 2018 να τον κατατάσσουν στις πρώτες θέσεις με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Πελεγκρίνο.

Ο Σίλβα φυσικά δεν “παίζει” μόνος του, με τα ονόματα των Μαρκ Χιουζ, Σλάβεν Μπίλιτς και Μπρένταν Ρότζερς να εξετάζονται επίσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ