Μετάβαση στο περιεχόμενο

Με Κούρο, αλλά χωρίς Μπαρτολίνι η αποστολή του Απόλλωνα

Μετά από ενάμιση μήνα ο Αλέξανδρος Κούρος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και βρίσκεται στην αποστολή για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (12/3, 19;30), αντίθετα εκτός είναι ο τιμωρημένος Κοντοές και ο Μπαρτολίνι που είναι άρρωστος.

Το δελτίο Τύπου και η αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα:

Ολοκληρώθηκε με τη σημερινή προπόνηση η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα (Δευτέρα, 12/3/2018, 19:30) στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Super League Σουρωτής.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας μας, Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή. Πρόκειται για τους Χουάντερσον, Τσόβιτς, Ζησόπουλο, Ντεβέσα, Ναδάλες, Τσουκαλά, Καστιγέχος, Αλίβοντιτς, Παπάζογλου, Στάθη, Κούρο, Κύργια, Χουάρεζ, Ανιέτε, Κονέ, Ελμπάζ, Αλμπάνη, Μενδρινό, Στόουκς και Σιατραβάνη.

Από τη σημερινή προπόνηση απουσίασε ο Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι, ο οποίος ταλαιπωρείται από οξεία αμυγδαλίτιδα και αποκλείστηκε από την αποστολή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ