Μετάβαση στο περιεχόμενο

Στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Παπασταθόπουλος

Η σεζόν δεν έχει κυλήσει ιδανικά για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς δεν κατάφερε να κοντράρει τη συμπολίτισσα Σίτι στη μάχη του τίτλου, με αποτέλεσμα ο τελευταίος μεγάλος στόχος να είναι η κατάκτηση του Champions League.

Παρ’ όλα αυτά, ο Ζοζέ Μουρίνιο κάνει ήδη σκέψεις ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ενημερώσει τους διοικούντες την αγγλική ομάδα πως θα ήθελε την απόκτηση ενός στόπερ, ο οποίος θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Ερίκ Μπεγί στο κέντρο της άμυνας.

Πρώτος στόχος είναι ο Τόμπι Αλντερβάιρελντ της Τότεναμ που πραγματοποιεί μία αξιόλογη σεζόν. Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει η “Mirror” ψηλά στη λίστα των “Κόκκινων Διαβόλων” βρίσκεται και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Ο Έλληνας αμυντικός αρέσει στον “Special One”, καθώς διαθέτει εμπειρία και παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο. Ο κόστος της μεταγραφής του, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα δεν είναι απαγορευτικό, ενώ κι ο ίδιος δεν θα ήταν αρνητικός να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ