Μετάβαση στο περιεχόμενο

Στο Λονδίνο ο Μαρινάκης, είδε την “πεντάρα” της Νότιγχαμ Φόρεστ

Στην πρώτη της νίκη ύστερα από ένα μήνα έφθασε η Νότιγχαμ Φόρεστ, καθώς επικράτησε με 5-2 της ΚΠΡ μέσα στο Λονδίνο, στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής της Championship.

Τη νίκη των φιλοξενούμενων παρακολούθησε από κοντά κι ο ιδιοκτήτης τους, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος βρέθηκε στο Λονδίνο και απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό στις θέσεις των επισήμων.

Για τη Νότιγχαμ Φόρεστ βρήκαν δίχτυα δύο από τα αποκτήματα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, Λι Τόμλιν (δις) και Τζο Λόλι, ενώ τα υπόλοιπα γκολ πέτυχαν οι Μάτι Κας και Μπεν Μπρέρετον.

Ο Βάσκος τεχνικός, Αΐτορ Καράνκα, άφησε στον πάγκο τους Στέφανο Καπίνο και Απόστολο Βέλλιο, ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει συγκεντρώσει μετά από 34 ματς 40 βαθμούς και βρίσκεται στην 15η θέση της κατάταξης της δεύτερης αγγλικής κατηγορίας.

Απέχει δέκα βαθμούς από τη ζώνη υποβιβασμού και δεκατέσσερις από τα playoffs ανόδου στην Premier League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ