Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Νάπολι για…κούπα, «διέλυσε» την Λάτσιο!

Πραγματοποιώντας εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο, η Νάπολι επικράτησε άνετα της Λάτσιο, με 4-1, περνώντας εκ νέου στην κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος.
 
Η Λάτσιο αιφνιδίασε, με εντυπωσιακό τρόπο, την Νάπολι πριν καλά καλά συμπληρωθούν 5′ στην αναμέτρηση. Ο Ιμόμπιλε βρήκε τον Ντε Βράι και ο Ολλανδός στόπερ, με γρήγορο και χαμηλό σουτ, «νίκησε» τον Ρέινα για το 0-1. 

Στο 17′ η Νάπολι έχασε την πρώτη της καλή ευκαιρία στην αναμέτρηση με τον Ινσίνιε να θέλει, αλλά να μην μπορεί, να γίνει απειλητικός. Έξι λεπτά αργότερα (23′) οι «παρτενοπέι» απείλησαν εκ νέου. Δράστης ξανά ο Ινσίνιε, του οποίου το σουτ πέρασε βασανιστικά δίπλα από το δεξί δοκάρι του Στρακόσια. 

Η Νάπολι κατάφερε, παρόλα αυτά, βρήκε το γκολ της ισοφάρισης λίγο πριν βγει το ημίχρονο (43′). Ο Ζορζίνιο βρήκε τον Καγιεχόν και ο Ισπανός επιθετικός δεν δυσκολεύτηκε, μέσα από την περιοχή, να «νικήσει» τον Στρακόσια για το 1-1. Αυτό ήταν και το σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια.

Το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου βρήκε την Νάπολι να πιέζει, προκειμένου να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Η πρώτη ευκαιρία των «παρτενοπέι» καταγράφηκε στο 50′ όταν το σουτ του Ινσίνιε, από την άκρη της περιοχής, πέρασε λίγο άουτ. 

Τέσσερα λεπτά αργότερα (54′) η Νάπολι έκανε το 2-1 όταν ο Γουάλας (άθελά του) έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Δύο λεπτά αργότερα (56′) η Νάπολι θ ανεβάσει τον δείκτη του σκόρ σε 3-1 με σκόρερ τον Ζιελίνσκι. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι έδωσε εμφατικό τρόπο στην νίκη. Στο 74′ ο Ζιελίνσκι βρήκε τον Μέρτενς, μέσα στην περιοχή, και ο Ολλανδός δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 4-1 για την Νάπολι.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ