Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φοβερό: Άντρες της ΕΜΑΚ περπατάνε επτά χιλιόμετρα για να πάνε φάρμακα σε ηλικιωμένη που έχει αποκλειστεί από τα χιόνια!

Συναγερμός έχει σημάνει στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηρακλείου για μια γυναίκα, αποκλεισμένη στο Λιβάδι Κρουσώνα, η οποία έχει ανάγκη τα φάρμακά της.

Η γυναίκα, που βρίσκεται σε αγροτουριστικό κατάλυμα της περιοχής, δεν έχει υποστεί κάποιο τραυματισμό, ωστόσο αντιμετωπίζει χρόνιο νόσημα που καθιστά επιβεβλημένη τη λήψη φαρμάκων.

Ωστόσο, το χιονισμένο τοπίο δεν επιτρέπει τη μετακίνηση κι έτσι κλιμάκιο της ΕΜΑΚ αφού προμηθεύτηκε τα απαραίτητα φάρμακα, ξεκίνησε λίγο μετά τις 13.00 το μεσημέρι με προορισμό τον Κρουσώνα, προκειμένου να βρει τη γυναίκα και να της επιδώσει τα απαραίτητα για την υγεία της φαρμακευτικά σκευάσματα.

Η επιχείρηση, πάντως, αποδεικνύεται δύσκολη υπόθεση, αφού οι άνδρες της ΕΜΑΚ θα χρειαστεί να περπατήσουν απόσταση περίπου 7 χιλιομέτρων!

Πηγή: cretalive.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ