Μετάβαση στο περιεχόμενο

Και πάλι στο χειρουργείο η Μίνα Αρναούτη! Η ατάκα της για την “εξαφάνιση” της Φρόσως Κυριάκου (φωτο)

Περίπου δυο χρόνια έχουν περάσει από το μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου, στο οποίο ο Παντελής Παντελίδης έφυγε από τη ζωή. Και ενώ η Φρόσω Κυριάκου έχει εξαφανιστεί από το προσκήνιο, η Μίνα Αρναούτη ταλαιπωρείται ακόμη από τα τραύματα που αποκόμισε από το δυστύχημα.

Η 31χρονη υποβλήθηκε σε ακόμα ένα χειρουργείο και ανέβασε, μάλιστα, φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου στο Facebook. Τα σχόλια ήταν πολλά και η Μίνα Αρναούτη απάντησε σε πολλά από αυτά.

Όταν μάλιστα μια διαδικτυακή της φίλη, συνέκρινε τη συμπεριφορά της μετά το δυστύχημα, με την αυτήν της Φρόσως Κυριάκου, η Μίνα Αρναούτη απάντησε με νόημα: «Εεε δεν περάσαμε και τα ίδια. Εκείνη πέντε μέρες, εγώ δύο χρόνια. Μην τρελαίνεσαι και εγώ στη θέση της συνδεμένος με Κάιρο θα σας είχα όλους».

Η αναρτηση της Μινας Αρναουτη

Η αναρτηση της Μινας Αρναουτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ