Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τέλος και τυπικά από τον Πανιώνιο ο Χέντερσον

Ο Έσιαν Χέντερσον αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τον Πανιώνιο, με τη σχετική ανακοίνωση να κάνει λόγο για δυο πειθαρχικά παραπτώματα του παίκτη.

Η ανακοίνωση του «Ιστορικού» αναφέρει:

H ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA ολοκλήρωσε την κοινή συναίνεση λύση της συνεργασίας που είχε με τον Αμερικάνο παίκτη, Esian Henderson, ύστερα από τα δυο πειθαρχικά παραπτώματα που υπέπεσε στο πρόσφατο παρελθόν και ενώ ήταν υπότροπος, σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό.

Η δίοικηση της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA, παρά την μέγιστη κρισιμότητα του αγώνα με το Ρέθυμνο Cretan Kings, προχώρησε στην απομάκρυνση ενός εκ των έξι ξένων παικτών της ομάδας, καθώς παραμένει αδιαπραγμάτευτη σε θέματα πειθαρχίας και θα τηρήσει την ίδια στάση στο μέλλον για να προστατεύσει την εύρυθμη λειτουργία και συνεργασία όλων των μελών της.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ