Μετάβαση στο περιεχόμενο

Στη Ριζούπολη και ο Τσουκαλάς

Σε μια ακόμα προσθήκη προχώρησε ο Απόλλων Σμύρνης ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Σταύρου Τσουκάλα που έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης.

Είναι η 6η μεταγραφή για τον Απόλλωνα στην τρέχουσα μεταγραφική περιόδο μετά τους Ναδάλες, Ζησόπουλο, Αλίντοβιτς, Ντεβέσα, Στάθη.

Ο Θεσσαλονικιός μέσος, ο οποίος στο παρελθόν έχει περάσει από ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα, Δόξα Δράμας και Νέα Σαλαμίνα έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης, με συνέπεια να έρθει σε συμφωνία με την διοίκηση του Απόλλωνα στον οποίο θα αγωνίζεται μέχρι το προσεχές καλοκαίρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Σταύρου Τσουκαλά. Γεννημένος στις 28 Μαΐου 1988, αγωνίζεται ως μέσος και έχει παίξει σε Αστέρα Τρίπολης, ΠΑΣ Γιάννινα, Νέα Σαλαμίνα, Δόξα Δράμας και ΠΑΟΚ. Μάλιστα έχει αποκτήσει το προσωνύμιο «βιονικός» καθώς έχει ρεκόρ 81 συνεχόμενων αγώνων -από τις 25/8/2012 έως τις 6/12/2014- με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα.  Στην ομάδα μας θα φορά τη φανέλα με τον αριθμό 6».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ