Μετάβαση στο περιεχόμενο

Όλγα Φαρμάκη: Ποζάρει στην αγκαλιά της κούκλας αδερφής της λίγο πριν το Survivor! (ΦΩΤΟ)

Στην ομάδα των διασήμων του Survivor 2 θα δούμε σε μερικές ημέρες την Όλγα Φαρμάκη, η οποία ετοιμάζεται να αναχωρήσει μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες για την Καραϊβική.

Το πρώην κορίτσι του Θέμου Αναστασιάδη στο ”Όλα”, θα αποτελέσει μία από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες του νέου κύκλου, με το ανδρικό κοινό να της έχει μία ιδιαίτερη αδυναμία.

Η εντυπωσιακή Όλγα φωτογραφήθηκε στην αγκαλιά της μικρής της αδερφής, Γωγούς, θέλοντας να μοιραστεί το δικό της μήνυμα λίγο πριν το ταξίδι της στο εξωτικό νησί.

Τι έγραψε;

”Θέλω να σας ευχαριστήσω για την αγάπη που εισπράττω από εσάς αυτές τις ημέρες. Όλα τα μηνύματα σας μου δίνουν χαρά αγάπη και τόοοοση δύναμη. Δεν προλαβαίνω να απαντήσω σε όλους , αλλά θέλω να ευχαριστήσω έναν έναν από εσάς προσωπικά, μέσα από την καρδιά μου. Με κάνατε πολύ ευτυχισμένη και η θετική σας ενέργεια θα είναι η ώθηση μου για τη παραμονή μου στον Άγιο Δομίνικο”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ